Videoverslag

Gaat u op expeditie? Is er een verslaglegging nodig van een evenement? Een videoverslag is een beeldverslag van een activiteit of evenement

Uiteindelijk kan het een filmpje opleveren van 5 minuten tot een verslag van omvangrijk formaat dat echt gedetailleerd een verhaal kan vertellen. De korte filmpjes kunnen gebruikt worden op websites, in social media of verwerkt worden in een lezing. 

In het videoverslag is te zien wat er bij de activiteit of het evenement gebeurde. Ook zijn reacties van bezoekers of deelnemers in het verslag te verwerken.

Pulk Vision Video kan u voorzien van filmbeelden die u zelf kunt monteren of we verzorgen de gehele montages voor u. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de gewenste tijdsduur, de omvang van het project en reiskosten. Neem voor een kostenraming op maat contact op met Fred Pelder.

 

GARZENO ART 2021

Jan van der Ster en Frieda van Voorst vertellen hun verhaal hoe zij uiteindelijk vanuit Nederland in het dorpje Garzeno vlakbij het Comomeer, terecht zijn gekomen.

 

 TARAKAN, West Papua.  2008

Op Tarakan zijn door Pulk Vision video (lucht) opnames gemaakt voor de interactieve Tarakan website 

Een gezamenlijk project met  Kreuger in Kultuur waarbij historisch erfgoed uit WO II is vastgelegd. 

ATMOS-SFEER. 2010

Een eerste prijs winnende film gemaakt in de Italiaanse Alpen, vanaf Aosta. Het geeft een sfeerimpressie van zweefvliegen in de bergen rondom de Mont Blanc en de Matterhorn.

Baanbrekend was destijds om met speciaal gebouwde mallen en statieven voorzien van mini  camera's, te werken. Op deze manier creëerde ik nog nooit eerder vertoonde camerastandpunten. Inmiddels een veel gekopieerd item.

WEST PAPUA. 2019

In januari 2019 vertrok onze expeditie naar West Papua  op zoek naar diverse gecrashte vliegtuigen uit WW2. De gehele expeditie heb ik op video gezet. U ziet hier een korte samenvatting.

(gemaakt in de bush)

 

KNRM

De NHRD (Nationale Historische Reddingboot Dag) bestaat uit een kleine groep vrijwilligers, allen verbonden aan het K.N.R.M. station Lelystad. Doel van de NHRD is de naamsbekendheid van de K.N.R.M. (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) vergroten en die van K.N.R.M. Lelystad in het bijzonder. Dit doen we door het publiek historische reddingboten te laten zien en ervaren, het boothuis open te stellen voor publiek en aan te sluiten bij het thema “Bewegend Erfgoed” van de Nationale Oldtimerdag.

STICHTING ONGELAND 

Een sfeerimpressie van de Stichting Ongeland. In samenwerking met, en op het terrein van Museum Schokland hebben vele mensen zich kunnen vermaken met een militaria markt, re-enactment, lezingen, puzzeltochten voor de kinderen, een echte barbier, en natuurlijk een knallende mock-battle. 

LUCHTVAART NIEUWS

Door Luchtvaartnieuws was mij gevraagd om een sfeerimpressie te maken op het AViodorme van de beroepenbeurs.

Videoverslag in samenwerking met...

Omdat het onmogelijk is om op 4 verschillende plekken tegelijk te zijn.....

Samenwerken levert vaak de meest mooie creaties op.

 

 TOP GUN Holland. KLu & KRO 2009

Op verzoek van de Klu heb ik in samenwerking met de KRO, de demo F-16 voorzien van een bulletcamera. De cockpitopnames zijn vooral in deel 1 goed te zien.

NIMH.   Nederlands Instituut Militaire Historie

Voor deze organisatie heb ik alle originele films van mijn vader uit de periode 1940-1950, Australië en Nederlands Indië gedoneerd. Hiervan is een compilatie gemaakt.

WIZZ AIR

Hierbij een ander goed voorbeeld van nauwe samenwerking. Van door andere gemaakte videobeelden heb ik de uiteindelijke edit gemaakt